Серверот е отклучен
July 15, 2018 - 00:42 am

Почитувани, Се извинуваме што не немаше некое време, нашиот скриптер моментално не е многу слободени како што ни кажа немал интернет и не може да го прикачи модот, модот ке остане стариот како што е до сега и во најкраток рок ке се обидеме да надоградиме модот со нови ствари. Со почит, ЕСРП Администрација.

East Side Role Play – кориснички панел
June 10, 2018 - 22:07 pm

Почитувани, со оваа објава сакаме да ве известиме дека долго очекуваниот кориснички панел конечно е пуштен во употреба! Се надеваме дека ќе го користете правилно и за добри цели како што е и наменет. Исто така ве замолуваме доколку пронајдете некаква грешка или нешто што не е во ред на корисничкиот панел да пријавете во

Бета 2018
June 8, 2018 - 22:47 pm

  Почитувани, ве известуваме дека во план сме бета отварањето да биде во Среда, 13.06.2018 – во 19:00 часот. Серверот би требало да биде пуштен до Сабота, 16.06.2018 – 09:00/10:00 часот, а веднаш потоа доколку нема никакви проблеми следува официјалното отварање. Исто така корисничкиот панел ќе биде пуштен деновиве. Многу од вас беа известени дека