Бета 2018

 

Почитувани,

ве известуваме дека во план сме бета отварањето да биде во Среда, 13.06.2018 – во 19:00 часот. Серверот би требало да биде пуштен до Сабота, 16.06.2018 – 09:00/10:00 часот, а веднаш потоа доколку нема никакви проблеми следува официјалното отварање. Исто така корисничкиот панел ќе биде пуштен деновиве.

Многу од вас беа известени дека бета отварањето ќе биде на 09.06.2018, но такво известување на оваа страна нема, но сепак точно е дека сакавме да го пуштиме тој ден.
За жал ни излегоа неколку проблеми со корисничкиот панел, кој што неможевме да ги средеме на време за на 09.06. да го направиме бета отварањето.

Повторно ќе има известување за бета отварањето и официјалното отварање и воедно ви се извинуваме.

Со почит,
ES:RP.