Биди и ти дел од изработката на серверот !

Четврток, 10 Мај, 2018 – ⌚ 00:40чПомогни му на Development тимот во изработката  на серверот, така што ќе му дадеш предлог што би можело да му помогне на серверот или ќе ја кажеш твојата желба што би сакал да ја видиш на серверот !

На форумот во бордот предлози, можеш да предложиш се, што би сакал да го видиш на серверот.

 

БОРД:  https://www.forum.es-rp.mk/index.php?forums/Предлози.92/