#ЗаедноЗаESRPВторник, 08 Мај, 2018 – ⌚ 22:00ч
#СитеЗаедноЗаESRP

Знам дека не има многу кои сакаме да се отвори серверот, затоа бараме мал придонес и од вас. Ајде да им дадеме поголема подршка на Development тимот за побрзо отворање на серверот.

Мислам дека секој можи да земи удел во отворањето на серверот и дека не претставува никаков проблем да им кажете на другарите дека серверот се отвора повторно или пак да им дадете линк од нашиот форум.

Како дел од Маркетинг активностите ESRP тимот ќе организира една игра каде што за одреден број донесени играчи (повикани) ќе добивате одредени бенефиции, така да можете да почните од сега и да чувате некаков доказ за тоа :)!

Официјална тема: https://www.forum.es-rp.mk/…

Автор: Shadow (Head of Community)