Официјално пуштање на форумот !Недела, 06 Мај, 2018 – ⌚ 20:15ч

Форумот е официјално пуштен во употреба.

За жал моравме форумот да го рестартираме од 0 поради некој проблеми кој што ненадејно ни излегоа на стариот. 

Новиот форум содржи повеќе функции од стариот и е понапредна верзија.

Можно е да излезат некој неочекувани проблеми, но ќе се потрудиме во најскор можен рок истите да бидат поправени.