Серверот е отклучен

Почитувани,

Се извинуваме што не немаше некое време, нашиот скриптер моментално не е многу слободени како што ни кажа немал интернет и не може да го прикачи модот, модот ке остане стариот како што е до сега и во најкраток рок ке се обидеме да надоградиме модот со нови ствари.

Со почит,

ЕСРП Администрација.