East Side Role Play – кориснички панел

Почитувани,

со оваа објава сакаме да ве известиме дека долго очекуваниот кориснички панел конечно е пуштен во употреба! Се надеваме дека ќе го користете правилно и за добри цели како што е и наменет. Исто така ве замолуваме доколку пронајдете некаква грешка или нешто што не е во ред на корисничкиот панел да пријавете во најбрз можен рок за да средеме на време. Проблемот можете да го пријавте на  нашата Facebook page .

 

Можете да почнете да ги креирате вашите акаунти!

 

Среќно!

Ваш,

ESRP.